Adoptie

 

Dit is een weloverwogen beslissing die wij moesten maken om de kosten van de opvang enigszinds tussen een bepaalde limiet te houden . ( Dit is natuurlijk niet altijd haalbaar , denk maar eens aan onverwachte kosten van een bezoek aan de dierenarts )

Zo krijgen wij af en toe cavia's binnen die onmogelijk weer geplaatst kunnen worden wegens een handicap , of omdat ze te oud zijn of om ander redenen.

Daarom hebben we besloten dat deze cavia's hier voorgoed blijven wonen, en hier hun oude dag mogen genieten met de verzorging en liefde die hun toekomt. Daar dit weer extra kosten met zich mee brengt, hebben we besloten deze cavia's te laten adopteren .

Het is mogelijk dat een Caafje door meerdere mensen word geadopteerd.....

 

Omdat het corona virus steeds dichter bij komt, zien wij ons genoodzaakt om de opvang op slot te doen. Wij doen dit om te proberen het virus buiten de deur te houden. We sluiten de opvang tot in ieder geval 1 mei. Er zullen in deze periode ook geen logés welkom zijn helaas. Als deze periode word verlengd, dan zullen wij dat natuurlijk vroegtijdig bekend maken. Zorg goed voor elkaar.

 

Naam : Murphy

Murphy is het vriendje van Matcho

 

Murphy is financieel geadopteerd door Joyce Eshuis uit Groningen. En door Yvonne uit Termunten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.