Over ons

01 - 10 - 2004 geboren " Caviaopvangcentrum BEERTJE "

23 - 09 - 2005 gepromoveerd tot " Stichting Caviaopvangcentrum BEERTJE " een zelfstandige stichting met geen verplichtingen aan derden.

!!! Let op ,, Wij zijn geen fokadres , maar proberen verstoten cavia's van een nieuw huisadres te voorzien.

Er mag niet met de cavia's uit onze opvang gefokt worden. Wij werken altijd met contracten, waar dit ook in vermeld word.

Openingstijden = Zijn we thuis , dan zijn we open , ons adres is : Hanna Schwennen ... H.Berrelkampstraat 31 ... 9946 PS ... Woldendorp ... Tel : 0611444812

Graag eerst bellen om een afspraak te maken .

KvK nr: 02090258

Bank gegevens : NL57 ABNA 0973 7874 81

We zijn gestart met de reden dat er in het noorden van ons land bijna of geen opvang bestond voor Cavia's die om de een of de andere reden niet meer bij hun baasjes konden wonen. Wat wij proberen is herplaatsing van de cavia (s) , dus proberen een nieuw baasje te vinden . Is (zijn) de cavia (s) te oud of heeft hij of zij een afwijking, dan blijft de cavia (s) hier wonen en is beschikbaar voor adoptie. Een geadopteerde beertje of zeugje blijf tot zijn/haar overlijden bij ons wonen. Ook beschikken we over een afdeling huisvestingbouw, hier realiseren we caviaflats , konijnenflats enz. voor derden. Dit doen we om de kosten van de opvang bij elkaar te krijgen, denkt u maar eens aan de kosten van voer, hooi, groente en dergelijke. Ook staan we open voor donatie's, en verzorgen wij ook vakantieopvang gedurende het gehele jaar, voor uw cavia (s) en of konijn zodat u van uw welverdiende rust kunt genieten.